Szolgáltatások

Az értékesítésen túl számos olyan megoldást kínálunk Partnereink segítségével, közreműködésével, melyek segítségére lehetnek! 

kivitelezés

A szakszerű kivitelezés legalább olyan fontos eleme egy felújításnak, építkezésnek, mint a kiemelkedő minőségű termékek felhasználása. Ezt szem előtt tartva szolgáltatásportfóliónk összeállításakor nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő kivitelezési lehetőség biztosítására. Partnervállalkozásunk magsan képzett szakemberekkel és egyedi ajánlattal várja Vásárlóinkat. A részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben!

Névtelen terv (2)
Névtelen terv (3)

környezettervezés

A tér, a funkció és az esztétika hármasának megalkotására törekszünk! Partnerünk segítségével lelket varázsolhat egy élletelen térbe, lakásból otthont, irodából ösztönző teret teremthet! Tanácsadás, látványtervezés, egyedi bútortervezés, teljes kiviteli tervek elkészítése. A részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben, vagy a +36 30 898 4908 telefonszámon! Székely-Sándor Betti várja hívásukat!

egyedi megjelenítés

Igazán egyedi megjelenést kölcsönözhet otthonának egy, a teljes mértékben személyes elképzelések szerint megvalósított falfestés. Partnerünk, Palatinus Bea festőművész, akinek alkotásai a világ minden táján megtalálhatók. Munkáit a hu.beapalatinus.com oldalon tekintheti meg! A részletekről érdeklődjön bemutatótermünkben, vagy a +36 30 478 4767 telefonszámon!

Névtelen terv (4)
Lépjen velünk kapcsolatba!

Tekintse meg kínálatunkat!

Márkák